More

  Sijoittajat hyväksyivät Trumpin $5,7 miljardin Truth Social -kaupan

  Digital World Acquisition Corpin sijoittajat hyväksyivät sulautumisen, jonka arvo on tällä hetkellä noin 5,7 miljardia dollaria.

  Lue taustaa: Trumpin Truth Social -taustayhtiö listautuu pörssiin

  Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump astui perjantaina askeleen lähemmäksi sosiaalisen median yrityksensä sadonkorjuuta. Erikoishankintayhtiön sijoittajat hyväksyivät sulautumisen, jonka arvo on tällä hetkellä noin 5,7 miljardia dollaria.

  Sopimuksen mukaan Trumpin enemmistöosuus yhtiöstä, joka omistaa hänen sovelluksensa Truth Socialin, on noin 3,3 miljardia dollaria. Tämä voi osoittautua elintärkeäksi Trumpin kamppaillessa häntä vastaan nostettujen oikeusjuttujen taloudellisten seurausten kanssa, mukaan lukien 454 miljoonan dollarin tuomio siviilipetosasiassa New Yorkissa.

  Trump Media & Technology Groupin pörssiin sulautumisen kautta listautuvan erikoishankintayhtiön Digital World Acquisition Corpin osakkeenomistajat äänestivät perjantaina kaupan puolesta.

  Vaikka seuraava askel olisi, että kauppa saataisiin päätökseen ensi viikolla, sen tulevaisuus on täynnä epävarmuutta. Digital Worldin entinen toimitusjohtaja Patrick Orlando ja entiset Trumpin liikekumppanit Andy Litinsky ja Wes Moss ovat erikseen haastaneet oikeuteen pyytääkseen lisää osakkeita aiemmasta työstään.1

  On epäselvää, miten ja milloin nämä tapaukset ratkaistaan. Vaikka kauppa saataisiin päätökseen ensi viikolla, Trump ei saa myydä yhdistyneen yhtiön osakkeitaan tai pantata niitä kuuden kuukauden sisään aiemmin sopimiensa ehtojen mukaisesti.


  Viitteet
  1. https://shorty.fi/6dcx

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen