More

  Kotimaa

  Ammattimainen rahanpesuorganisaatio jäi kiinni

  Lounais-Suomen poliisilaitoksen Turun huumerikosyksikkö on tutkinut törkeää rahanpesukokonaisuutta, joka paljastui kansainvälisen huumausainerikoskokonaisuuden tutkinnan yhteydessä. Erillinen rahanpesuorganisaatio keräsi Suomessa varoja lähes viisi miljoonaa euroa.

  Poliisi valvoo suojateitä, pyöräilijöiden ja skuuttien liikennekäyttäytymistä

  Poliisi valvoo tehostetusti suojateillä maanantaista perjantaihin viikolla 17. Poliisi valvoo myös, miten suojaamattomat tienkäyttäjät, kuten sähköpotkulautailijat ja pyöräilijät, noudattavat liikennesääntöjä, sekä heidän turvallisuuttaan.

  Suomen poliisi mukana kaatamassa kalasteluhyökkäyspalvelua

  Suomen poliisi on osallistunut kansainväliseen rikostorjuntaoperaatioon, jossa ajettiin alas tuhansien rikollisten käyttämä pankkitunnusten ja -korttien kalasteluun erikoistunut verkkopalvelu LabHost.

  Varkaat paossa autolla, juosten ja pyörällä

  Menneellä viikolla Länsi-Uudenmaan poliisi hankaloitti kampaamoon ja tatuointiliikkeeseen murtautuneen kolmikon pakomatkaa koirapartion ja piikkimaton avulla.

  Poliisi turvautui virka-aseeseen Juupajoella, tappoi epäillyn

  Sisä-Suomen poliisilaitoksella oli tehtävä Juupajoella yksityisasunnossa tapahtuneen henkeen ja terveyteen liittyvän epäillyn rikoksen seurauksena.

  Vapaa-ajan asuntoihin murtautuja vangittu Pirkanmaalla

  Useat vapaa-ajan asunnot murtojen kohteena. Mökeissä asuttu, saunottu ja ruokailtu. Mökkikauden alkaessa rikoksia paljastuu todennäköisesti lisää.

  Poliisi tutkii epäiltyä lapsikaappausta Nokialla

  Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut perjantaina 12.4.2024 38-vuotiaan naisen todennäköisin syin epäiltynä rikoksista. Rikokset ovat tapahtuneet syksyn 2023 ja kevään 2024 välisenä aikana.

  Toimi fiksusti, jos todistat ryöstöä

  Kuopiossa on viime kuukausina tehty useita kaupparyöstöjä väkivallalla uhkaamalla. Poliisin tietoon tulleissa ryöstöissä sivulliset eivät ole joutuneet väkivallan tai sen uhan kohteeksi.

  Viertolan kouluampumisen kuulustelut loppusuoralla

  Viertolassa 2.4.2024 tapahtuneen kouluampumisen esitutkinta on edennyt ja suurin osa kuulusteluista on saatu tehtyä.

  Uusimmat