More

  Lähi-itä

  Iran vähättelee Israelin iskua, ei eskalaatiota

  Räjähdykset kaikuivat Iranin kaupungin yllä perjantaina, mitä lähteet kuvailivat Israelin hyökkäykseksi, mutta Teheran vähätteli tapausta ja ilmoitti, ettei sillä ollut suunnitelmia kostotoimiksi.

  Israel kosti Iranin drooni- ja ohjusiskun

  Israel teki rajoitetun suoran sotilaallisen hyökkäyksen Iranin maaperälle varhain perjantaiaamuna, vain päiviä sen jälkeen, kun Iran teki ensimmäisen suoran hyökkäyksensä Israelia vastaan yli 300 droonin ja ohjuksen voimin, jotka pääsääntöisesti Israelin ilmapuolustus sieppasi eivätkä aiheuttaneet kuolemantapauksia.

  Dubain äkilliset tulvat, sään muokkauksen haittapuoli

  Yhdistyneet arabiemiirikunnat kokivat rankkasateita ja voimakkaita äkillisiä tulvia tiistaina. Tulvia pahensi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pilvikylvökäytäntö veden puutteen korjaamiseksi. Säänmuokkauksella pyritään lisäämään sademäärää, mikä pilvistä laskeutuu.

  Israelin isku poliisiautoon tappoi kahdeksan Gazassa

  Kahdeksan poliisia, joiden uskotaan kuuluneen avustustyötä suojeleviin joukkoihin, sai surmansa Israelin armeijan hyökkäyksessä heidän ajoneuvoonsa Gazan kaupungissa.

  Iranin kostossa Israelia vastaan satoja lennokkeja ja ohjuksia

  Iran laukaisi parven räjähtäviä lennokkeja ja ampui ohjuksia Israeliin myöhään lauantaina ensimmäisessä suorassa hyökkäyksessään Israelin alueelle. Tilanne uhkaa kärjistyä merkittävästi Yhdysvaltojen luvatessa ehdottoman tukensa Israelille.

  Iran laukaisi drooni-hyökkäyksen Israeliin

  Iran laukaisi kymmeniä lennokkeja Israeliin lauantaina, mutta niiden saavuttaminen kohteisiinsa kestää tunteja, Israelin armeija sanoi.

  Iran pyrkii hillitsemään eskalaatiota tulevasta konsulaatin kostosta

  Iran on ilmoittanut Washingtonille, että se vastaa Israelin hyökkäykseen sen Syyrian konsulaattia vastaan tavalla, joka pyrkii välttämään suuremman eskalaation.

  Iran valtasi rahtialuksen Hormuzin salmessa

  Iranin vallankumouskaarti valtasi Israeliin kytköksissä olevan rahtilaivan Hormuzin salmessa lauantaina, vain päiviä sen jälkeen, kun Teheran sanoi voivansa sulkea tärkeän laivareitin ja varoitti, että se kostaisi Israelin iskun Syyrian konsulaattiin.

  Iran iskee suoraan itse, täydessä valmiustilassa

  Iran on asettanut joukkonsa täyteen valmiustilaan ja vastaa Israelin Syyriassa tekemään iskuun suoraan itse.

  Uusimmat