More

  Eurooppa

  Palestiinaa kannattavat opiskelijamielenosoitukset Pohjoismaihin

  Opiskelijamielenosoittajat Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa vaativat Israelin boikotointia Gazan sodan vuoksi.

  Orban: Tämä ei ole EU, johon Unkari liittyi

  Unkarin pääministeri sanoo, että Budapest ei tilannut samaa sukupuolta olevien avioliittoja tai sotaa Venäjän kanssa liittyessään Euroopan Unioniin 20 vuotta sitten.

  Räjähdyksiä metalliteknologiatehtaassa Saksassa, valmistaa myös aseita

  Tulipalo on nielaissut saksalaisen asevalmistaja Diehlin tehtaan Berliinissä, kertoo paikallinen palokunta. Yritys valmistaa IRIS-T-ilmapuolustusjärjestelmää, joita Saksan hallitus on toimittanut Ukrainalle useita vuoden 2022 lopusta lähtien.

  NATO uskoo Ukrainan sodan jatkuvan ainakin seuraavat 5 vuotta

  Unkari on sanonut vastustavansa Naton pääsihteerin Jens Stoltenbergin äskettäin esittämää Ukrainan viiden vuoden rahoitusstrategiaa.

  EU:n syyttäjät aloittivat von der Leyenin korruptiotutkinnan

  Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin ja Pfizerin toimitusjohtajan väliset yksityiset tekstiviestit ovat olleet tutkinnan alaisia jo hetken aikaa.

  F-16 -hävittäjiä Ukrainaan mahdollisesti jo tässä kuussa

  Kiova saattaa saada Yhdysvalloissa valmistetut suihkukoneet joskus 5. toukokuuta jälkeen, mutta tarkka aikajana ei ole vielä selvä, ilmavoimien tiedottaja sanoi.

  Putin ei murhauttanut Navalnyia

  Yhdysvaltain tiedustelupalvelut ovat todenneet, että Venäjän presidentti Vladimir Putin ei luultavasti käskenyt tappamaan oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyita arktisella vankileirillä helmikuussa, Wall Street Journal raportoi lauantaina.

  Suuri osa Ukrainan avusta varastetaan

  Lännen apu Kiovalle pitkittää konfliktia Venäjän kanssa ja rikastuttaa korruptoituneita viranomaisia, ranskalainen puoluejohtaja Florian Philippot sanoi.

  Venäjä iski länsimaisia aseita kuljettavaan junaan

  Hyökkäys tapahtui Venäjän miehittämässä Donetskin kansantasavallassa Venäjän puolustusministeriön mukaan.

  Uusimmat