More

  Muu Maailma

  Sydneyn veitsihyökkääjä saattoi valikoida naisia

  Sydneyn poliisi tutkii ostoskeskuksen puukotusta Bondissa, jossa Joel Cauchi tappoi kuusi, enimmäkseen naisia, mikä viittaa mahdolliseen sukupuoleen kohdistuneeseen hyökkäykseen.

  Kuusi kuollut Sydneyn massapuukotuksessa

  Sydneyn viranomaiset tutkivat massapuukotusta Westfield Bondi Junction -ostoskeskuksessa. Tekijä oli 40-vuotias Joel Cauchi, jolla on mielenterveysongelmien historia ja joka oli poliisin tiedossa. Kuolonuhreja on yhteensä kuusi, joista viisi naisia.

  Musk haastaa Brasilian korkeimman oikeuden määräyksen

  Elon Musk haastaa Brasilian korkeimman oikeuden tuomarin päätöksen, joka määräsi sosiaalisen median alustan viestipalvelu X:n, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter, estämään tietyt tilit. Määräyksen tottelemisen sijaan Musk vaati sunnuntaina tuomarin eroa.

  Australian tulvista pelastettu jo yli 150

  152 ihmistä on pelastettu tulvavesistä Uuden Etelä-Walesin osavaltion itäosassa, kun rankkasateet herättelivät asukkaita siirtymään korkeammalle alueelle.

  Pohjois-Korean ohjukset käyttämään kiinteää polttoainetta

  Pohjois-Korea aikoo ottaa käyttöön kiinteän polttoaineen ohjuksissaan lyhyemmän reagointiajan ja ohjuksien nopeampien laukaisujen vuoksi.

  Taiwanissa voimakkain maanjäristys 25 vuoteen

  7,2 magnitudin maanjäristys ravisteli Taiwania keskiviikkona, voimakkain järistys saarella vähintään 25 vuoteen.

  Venezuelassa ennätysmäärä maastopaloja, lisää odotetaan

  Venezuelassa riehuu ennätysmäärä maastopaloja, maanantaina julkaistujen tietojen mukaan - ja niiden odotetaan pahenevan.

  Bussionnettomuus Etelä-Afrikassa, ainakin 45 kuollut

  Etelä-Afrikan liikenneministeriö kertoi torstaina, että ainakin 45 ihmistä on kuollut ja yksi loukkaantunut vakavasti bussionnettomuudessa Limpopon pohjoisosassa lähellä Mamatlakalaa.

  Kanadan koulut haastoivat somejätit oikeuteen

  Kanadalaiset kouluhallitukset ovat nostaneet yli 4 miljardin Kanadan dollarin (noin 2,75 miljardia euroa) vahingonkorvauskanteen somejättiläisiä, kuten Meta Platformsia ja Snapia, vastaan.

  Uusimmat