More

  Muu Maailma

  Kanadan yliopistoissa mielenosoituksia Palestiinan puolesta

  Quebecin pääministeri Francois Legault sanoi torstaina, että Montrealin McGill-yliopiston telttaleiri pitäisi purkaa, kun yhä useammat opiskelijat pystyttivät palestiinalaisia tukevia leirejä Kanadan suurimpiin yliopistoihin ja vaatien yliopistoja eroamaan ryhmistä, joilla on siteitä Israeliin.

  AstraZeneca: COVID-rokotteella kuolettava sivuvaikutus

  Brittiläis-ruotsalainen lääkeyhtiö AstraZeneca on myöntänyt, että sen Korona-rokote voi harvoissa tapauksissa aiheuttaa verihyytymiä ja -tulppia.

  Kiina vaatii kansainvälistä tutkintaa Nord Stream -iskusta

  Kiinalainen diplomaatti Geng Shuang sanoi, että niillä, jotka vastustavat YK:n johtamaa tapauksen tutkintaa, "voi olla piilotettu motiivi estää tutkinta."

  Australian kirkkopuukotus terroristihyökkäys

  Australian poliisi tiedotti tiistaina, että veitsihyökkäys assyrialaista piispaa Mar Mari Emmanuelia ja hänen seurakuntalaisia kohtaan Sydneyssä oli terrorismia, jonka motiiviksi epäillään uskonnollista ääriliikehdintää.

  Sydneyn veitsihyökkääjä saattoi valikoida naisia

  Sydneyn poliisi tutkii ostoskeskuksen puukotusta Bondissa, jossa Joel Cauchi tappoi kuusi, enimmäkseen naisia, mikä viittaa mahdolliseen sukupuoleen kohdistuneeseen hyökkäykseen.

  Kuusi kuollut Sydneyn massapuukotuksessa

  Sydneyn viranomaiset tutkivat massapuukotusta Westfield Bondi Junction -ostoskeskuksessa. Tekijä oli 40-vuotias Joel Cauchi, jolla on mielenterveysongelmien historia ja joka oli poliisin tiedossa. Kuolonuhreja on yhteensä kuusi, joista viisi naisia.

  Musk haastaa Brasilian korkeimman oikeuden määräyksen

  Elon Musk haastaa Brasilian korkeimman oikeuden tuomarin päätöksen, joka määräsi sosiaalisen median alustan viestipalvelu X:n, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter, estämään tietyt tilit. Määräyksen tottelemisen sijaan Musk vaati sunnuntaina tuomarin eroa.

  Australian tulvista pelastettu jo yli 150

  152 ihmistä on pelastettu tulvavesistä Uuden Etelä-Walesin osavaltion itäosassa, kun rankkasateet herättelivät asukkaita siirtymään korkeammalle alueelle.

  Pohjois-Korean ohjukset käyttämään kiinteää polttoainetta

  Pohjois-Korea aikoo ottaa käyttöön kiinteän polttoaineen ohjuksissaan lyhyemmän reagointiajan ja ohjuksien nopeampien laukaisujen vuoksi.

  Uusimmat