More

  Impressum

  Muokattu 3.5.2024

  Impressum on verkkosivuston tai julkaisun virallinen ilmoitus, jossa kerrotaan sen omistajatiedot, yhteystiedot ja muut lain edellyttämät tiedot, kuten vastuullinen toimittaja ja yrityksen rekisteröintitiedot.

  Ajankohtainen

  Sivuston nimi: Ajankohtainen (https://ajankohtainen.fi)
  Ylläpitäjä: Lausas Group
  Y-tunnus:
  Sähköposti: info@wnn.fi
  Vastuuhenkilö: Victor A. Lausas

  Kuvaus

  Ajankohtainen on suomalainen uutispalvelu, joka tarjoaa kattavan valikoiman ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten politiikasta, viihteestä tai maailman tapahtumista.

  Toimitus

  Päätoimittaja: Victor A. Lausas
  Sähköposti: lausas@wnn.fi

  Sidosryhmät ja rahoitus

  Ajankohtaisella ei ole olemassa olevia, julkaisun sisältöön vaikuttavia sopimuksia kolmansien osapuolien kanssa.

  Ajankohtaisella ei ole ulkopuolista rahoitusta.

  Lausas Group on kotimainen yksityinen toiminimi, jolla ei ole edellä mainitun kaltaisia olemassa olevia sopimuksia tai ulkopuolista rahoitusta.

  Lausas Groupin omistaa Victor A. Lausas.

  On mahdollista, että Ajankohtaisessa julkaistaan tulevaisuudessa maksullisia mainoksia. On myös mahdollista, että Ajankohtainen tai sen omistaja Lausas Group saa tulevaisuudessa ulkopuolista rahoitusta. Nämä mainokset ja niiden mukana tulevat mainossopimukset sekä mahdolliset rahoitusehdot hyväksytään vain, jos ne takaavat Ajankohtaiselle absoluuttisen journalistisen riippumattomuuden. Ajankohtainen pidättää itsellään oikeuden joko hyväksyä tai olla hyväksymättä mahdolliset mainokset ja/tai mainostajat ja/tai rahoittajat niin halutessaan, ilman erillistä perustelua.

  Tekijänoikeudet

  Kaikki sivustolla julkaistu sisältö, kuten artikkelit, kuvat ja videot, ovat Ajankohtaisen omistajan, Lausas Groupin omaisuutta, ellei toisin mainita. Tällainen maininta on pääosin artikkeleiden ohesta löytyvä lähde-viittaus, sekä kuvien yhteydessä oikeudenhaltijan ja/tai sen edustajan nimi.

  Ajankohtaisen originaalin sisällön käyttö ja levittäminen ilman kirjallista lupaa on kiellettyä ilman asianmukaisia ilmoituksia tekijästä ja lähteestä. Artikkeleiden jakaminen sosiaalisessa mediassa on sallittua, mikäli niissä on toimiva ja asianmukainen linkitys lainattuun artikkeliin.

  Ote tekijänoikeuslaista:

  22 §
  Sitaatti
  Julkistetusta teoksesta on lupa hyvän tavan mukaisesti ottaa lainauksia tarkoituksen edellyttämässä laajuudessa.

  23 §
  Ajankohtaiskirjoitus
  Sanomalehteen tai aikakauskirjaan saa toisesta sanomalehdestä tai aikakauskirjasta, jollei siinä ole jälkipainantakieltoa, ottaa uskonnollista, poliittista tai taloudellista päivänkysymystä koskevan kirjoituksen. Tekijän nimi ja lähde on aina mainittava.

  Etiikka

  Ajankohtaisen toimitus on sitoutunut noudattamaan Journalistiliiton julkaisemia eettisiä ohjeita.

  Tietosuojaseloste

  Ajankohtaisen tietosuojaselosteeseen voit tutustua tietosuojaselosteessamme.

  World News Network