More

  Yhdysvallat

  Mies sytytti itsensä tuleen New Yorkin oikeustalon ulkopuolella

  Mies sytytti itsensä tuleen perjantaina New Yorkin oikeustalon ulkopuolella, missä oli käynnissä Donald Trumpin historiallinen lahjusrahajuttu. Viranomaiset kuitenkin sanoivat, ettei teko todennäköisesti kohdistunut Trumpiin.

  Google irtisanoi 28 työntekijää mielenilmaisusta

  Googlen sisäisen muistion mukaan yhtiö irtisanoi keskiviikkona 28 työntekijää useiden työolojen vastaisten protestien jälkeen. Työntekijät protestoivat myös yhtiön sopimusta toimittaa Israelin hallitukselle ja armeijalle pilvilaskenta- ja tekoälypalveluita vastaan.

  20 Yhdysvaltain osavaltiota haastoivat Bidenin hallinnon oikeuteen

  Teksasin yleinen syyttäjä republikaani Ken Paxton ja 20 osavaltion yleisen syyttäjän ryhmä käynnistivät uuden hankkeen estääkseen presidentti Joe Bidenin hallintoa jatkamasta laittomien maahanmuuttajien lennätystä Yhdysvaltoihin.

  FBI aloitti rikostutkinnan Baltimoren sillan romahduksesta

  FBI tutkii Baltimoren Francis Scott Key -sillan romahdusta, jonka aiheutti rahtilaiva Dali törmätessään siihen viime kuussa, aiheuttaen kuuden ihmisen kuoleman.

  Valkoinen talo: Yhdysvallat ei osallistu vastahyökkäykseen

  Presidentti Biden on varoittanut pääministeri Netanjahua, että Yhdysvallat pidättäytyisi vastahyökkäyksestä, jos Israel vastaa Iranin äskettäiseen ohjus- ja drone-hyökkäykseen. Vaikka Yhdysvallat on edelleen sitoutunut Israelin puolustukseen, se pyrkii välttämään sotaa. Pääasiassa Iranista peräisin oleva hyökkäys aiheutti vain rajallisia vahinkoja Israelissa.

  USA vaikeuttaa aseiden ostamista, vaatii lisää taustatarkastuksia

  Yhdysvaltain oikeusministeriö ilmoitti torstaina, että laki, joka vaatii asekauppiaita hankkimaan liittovaltion lisenssit ja suorittamaan taustatarkistuksia riippumatta siitä, missä he myyvät aseita, on saatu päätökseen ja tulee pian voimaan.

  4.8 magnitudin maanjäristys ravisutti New Yorkin aluetta

  Yhdysvaltain geologian tutkimuskeskus (USGS) raportoi perjantaiaamuna 4.8 magnitudin maanjäristyksen ravisuttaneen New Yorkin kaupungin aluetta.

  Biden Netanyahulle: Suojele siviilejä tai USAn politiikka muuttuu

  Presidentti Joe Biden uhkasi torstaina ehdollistaa tukensa Israelin hyökkäykselle Gazassa sille, että Israel ryhtyy konkreettisiin toimiin avustustyöntekijöiden ja siviilien suojelemiseksi.

  USA myynyt aseita Israeliin yli 100 kertaa Gazan sodan aikana

  Yhdysvallat on myynyt aseita Israelille 100 kertaa "tiskin alta", mukaan lukien tuhansia pommeja, Gazan sodan alkamisen jälkeen. Asetoimitukset välttyvät kongressin valvonnalta, koska jokainen kauppa on alle kongressin hyväksynnän vaativan dollarimäärän.

  Uusimmat