More

  Trump sai lisäaikaa ja vältti omaisuuden takavarikoinnin

  Donald Trump sai tahtonsa läpi maanantaina, kun tuomari keskeytti 454 miljoonan dollarin siviilipetostuomion täytäntöönpanon. Trumpin täytyy kuitenkin maksaa pienempi, 175 miljoonan dollarin takuumaksu 10 päivän kuluessa.

  Lue taustaa: Trump vaarassa menettää New Yorkin kiinteistönsä viikon päästä
  Lue taustaa: New Yorkin yleinen syyttäjä Letitia James

  Tämä on Yhdysvaltojen entiselle presidentille Donad Trumpille valtava voitto, joka estää New Yorkin osavaltion viranomaisia ryhtymästä toimenpiteisiin hänen omaisuutensa takavarikoimiseksi.

  Osavaltion hovioikeuden valitustuomioistuimen päätös helpottaa Trumpin akuuttia kassavajeongelmaa. Trump on sanonut, että hänen olisi pakko myydä omaisuuttaan ”polkuhintaan” rahoittaakseen alkuperäisen takuumaksun.

  Tämä päätös viivyttää tuomion täytäntöönpanoa tapauksessa, jossa väitetään, että hän yliarvioi varallisuuttaan huijatakseen sijoittajia ja lainanantajia.

  ”Kunnioitan suuresti valitusjaoston päätöstä ja postitan joko 175 miljoonaa dollaria käteisenä, joukkovelkakirjoja tai arvopapereita tai mitä tahansa tarpeellista, hyvin nopeasti”, Trump sanoi toimittajille New Yorkin oikeustalolla, jossa hän oli erillisen rikosasian vuoksi.

  Siviiliasiaa käsittelevän New Yorkin oikeusministerin Letitia Jamesin toimisto sanoi, että Trump on ”edelleen vastuussa huikeasta petoksestaan”.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen