More

  Varkaat veivät 100 000€ arvosta kuparia

  Suonenjoella anastettiin kuuluneen viikonlopun aikana noin 100 000 euron arvosta kuparia. Poliisi pyytää yleisöhavaintoja tekijöistä.

  Suonenjoella osoitteessa Lentokentänkatu 4 anastettiin 15.3.2024 kello 15.00 – 18.3.2024 klo 07.00 välisenä aikana yhteensä noin 500 metriä kuparia. Anastetun omaisuuden arvo on noin 100.000 euroa. 

  Rikoksen tekijä tai tekijät olivat murtautuneet teollisuuskiinteistön tuotantorakennuksen ulkopuolella olevaan lukittuun varastoon ja anastaneet sen sisältä kuparin. Teollisuuskiinteistön pihaan oli päästy murtamalla pihaliittymän portin lukitus. Poliisin paikkatutkinnassa on selvinnyt, että rikoksen tekijä tai tekijät ovat lastanneet anastetun omaisuuden ajoneuvoon ja poistuneet sen jälkeen paikalta. Poliisi tutkii rikosta törkeänä varkautena.

  Poliisi on kiinnostunut tapahtumapaikalla (Lentokentänkatu 4) ja sen läheisyydessä viikonlopun aikana liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.  Kaikki tapaukseen liittyvät tiedot ja havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295415232  tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen