More

  Trump vaarassa menettää New Yorkin kiinteistönsä viikon päästä

  Trumpin asianajajat ovat jättäneet Manhattanin korkeimmalle oikeudelle hakemuksen, jonka mukaan entinen presidentti Donald Trump ei ole kyennyt täysin turvaamaan 454 miljoonan dollarin muutoksenhakutakuuta New Yorkin siviiliyrityspetosasiassa.

  Trump, Trump Organization ja muut syytetyt todettiin syyllisiksi New Yorkin oikeusministerin Letitia Jamesin ajamassa kanteessa.

  Donald Trumpilla ei ole tarpeeksi rahaa hankkiakseen takuita valitusoikeudenkäynnin ajalle, joka estäisi New Yorkin oikeusministeriä takavarikomasta hänen kiinteistöomaisuuttaan täyttääkseen 454 miljoonan dollarin siviilipetoksesta annetun tuomion, hänen asianajajansa ilmoittivat maanantaina jättämässään hakemuksessa.

  Trumpin asianajajat sanoivat, että entiselle presidentille on osoittautunut ”mahdottomaksi” saada vakuus joka kattaisi koko vahingonkorvauksen, kun hän valittaa tuomiosta jolla hänet velvoitetaan maksamaan se.

  Hakemuksessa pyydetään viidestä Manhattanin valitustuomioistuimen tuomarista koostuvaa paneelia antamaan Trumpille mahdollisuus välttää maksamasta takuuta, kun hän riitauttaa tuomarin tuomion, jonka mukaan hän, Trump Organization ja muut syytetyt ovat syyllistyneet liikepetokseen.

  Jos paneeli ei hyväksy tätä pyyntöä, oikeusministeri Letitia James voi aloittaa Trumpin omaisuuden takavarikointiprosessin 25. maaliskuuta.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen