More

  Trump lupasi sulkea Bidenin avoimet rajat ensimmäisenä päivänä

  Entinen presidentti Donald Trump on luvannut edetä "erittäin nopeasti" asialistallaan, jos hänet valitaan, mukaan lukien presidentti Bidenin "avoimen rajan" politiikan lopettaminen heti ensimmäisenä päivänä.

  Lue lisää: Miksi Biden vaarantaa sisäisen turvallisuuden pitämällä rajat auki?
  Lue lisää: Texasin rajavalvontalain kohtalo puntarissa
  Lue lisää: Texasin rajavalvontalaki edelleen odotustilassa
  Lue lisää: 20 Yhdysvaltain osavaltiota haastoivat Bidenin hallinnon oikeuteen

  Entinen presidentti Donald Trump sanoi lauantaina vaalikampanjatilaisuudessaan, että jos hänet valitaan marraskuussa, hän ryhtyisi nopeasti korjaamaan monia maata vaivaavia ongelmia. Mukaan lukien tammikuun 6. ”panttivankien” armahtaminen ja kaiken ”avoimen rajapolitiikan” lopettaminen heti ensimmäisenä päivänä virkaan astumisen jälkeen.

  Kymmenet tammikuun 6. päivän vangit ovat edelleen vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä yli kolme vuotta Capitol-tapauksen jälkeen.

  Presidentti Trump on aiemminkin sanonut vapauttavansa tammikuun 6. päivän tapaukseen osallistuneet henkilöt yhtenä ensimmäisistä teoistaan virkaan astuessaan, jos hän voittaa marraskuun vaalit.

  ”Maahanmuuttajien hyökkäys”

  Puhuttuaan ensin 6. tammikuuta pidätetyistä, presidentti Trump keskittyi muihin maan ongelmiin, mukaan lukien rajakriisiin, johon hän lupasi puuttua nopeasti.

  ”Maamme on nyt vaikeuksissa. Ja autamme maatamme, joka on vaikeuksissa,” presidentti Trump sanoi. ”Teemme siitä jälleen mahtavan ja teemme sen erittäin nopeasti.”

  Trump sanoi, että vuoden 2016 presidentinvaalikampanjansa aikana laittomien maahanmuuttajien tulvan korjaaminen oli yksi hänen keskeisistä asioistaan ja lisäsi, että ongelman vakavuus ei tuolloin ollut lähellekään yhtä akuutti kuin nykyään.

  ”Miljoonia ja miljoonia ihmisiä virtaa maahan”, hän jatkoi.

  Joidenkin arvioiden mukaan noin 10 miljoonaa ihmistä on tullut Yhdysvaltoihin laittomasti sen jälkeen, kun presidentti Joe Biden astui virkaan.

  ”Biden ja hänen rikoskumppaninsa haluavat romuttaa amerikkalaisen järjestelmän, mitätöidä todellisten amerikkalaisten äänestäjien tahdon ja perustaa uuden valtapohjan, joka antaa heille kontrollin sukupolvien ajan”, presidentti Trump sanoi 2. maaliskuuta järjestetyssä vaalitilaisuudessa Greensborossa, Pohjois-Carolinassa.

  ”Yhtäkään amerikkalaista elämää ei pitäisi enää menettää siirtolaisrikollisuuden vuoksi”, hän sanoi ja muistutti äskettäin raa’asti murhatun georgialaisen sairaanhoitajaopiskelijan Laken Rileyn tapauksesta.

  Äskettäisessä mielenosoituksessa Greensborossa, Pohjois-Carolinassa, presidentti Trump esitti kritiikkiään presidentti Bideniä ja rajakriisiä kohtaan ja syytti häntä ”salaliitosta kaataakseen” Yhdysvallat ennätysmäisen laittoman maahanmuuton avulla.

  ”Bidenin toiminta rajallamme on kaikilla mittapuilla mitattuna salaliitto Amerikan yhdysvaltojen kaatamiseksi”, presidentti Trump väitti. ”Hän puhuu demokratiasta, mutta hän on itse vaaraksi demokratialle.”

  Presidentti Trump jatkoi olevan salaliitto, että hän päästää sisään miljoonia laittomia maahanmuuttajia, sitten laillistaa heidät lainsäädäntöuudistuksen avulla ja lopulta tekee heistä demokraattien äänestäjiä.

  Tutkimukset ovat osoittaneet, että kun maahanmuuttajat saavat kansalaisuuden ja saavat äänioikeuden, he eivät äänestä republikaaneja yhtä todennäköisesti kuin alkuperäisäänestäjät.

  Samanlaisia väitteitä ovat esittäneet ihmiset, jotka väittävät, että demokraatit edistävät laitonta maahanmuuttoa kallistaakseen vaalit heidän edukseen.

  Samanlaisia väitteitä on esitetty myös Eurooppaan kohdistuvasta massamuutosta, jonka väitetän olevan koordinoitua Euroopan uudelleenkansoittamista.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen