More

  Gmail-sensuuri konservatiiveja vastaan

  Alphabet Inc:in omistaman Googlen maailmanlaajuisen sähköpostisovelluksen Gmailin sensuuri on maksanut Yhdysvaltojen republikaanipuolueen ehdokkaille 2 miljardia dollaria vuodesta 2019 lähtien, republikaanit sanovat vedoten uuteen tutkimukseen.

  Tutkimuksessa havaittiin, että Gmail merkitsi useimmat Yhdysvaltojen republikaanipuolueen varainkeruuviestit roskapostiksi, mutta salli useimpien demokraattien sähköpostien läpäistä seula.

  Republikaaniehdokkaat ovat menettäneet mielestään yli 2 miljardia dollaria lahjoituksina vuodesta 2019 lähtien, koska useimmat varainkeruuviestit merkittiin Googlen Gmailin toimesta roskapostiksi. Tämä selviää tutkimuksesta, jonka ovat jakaneet niin republikaanien kansallinen komitea, kansallinen republikaanien kongressikomitea kuin kansallinen republikaanien senaatin komiteakin.

  Republikaanit perustavat johtopäätöksensä North Carolina State Universityn tutkimukseen1, jonka mukaan Gmail sallii suurimman osan demokraattien sähköposteista päätyä käyttäjän postilaatikkoon, kun taas yli kaksi kolmasosaa republikaanien ehdokkaiden viesteistä on merkitty roskapostiksi.

  Gmail ”säilytti suurimman osan demokraattiehdokkaiden sähköposteista postilaatikossa (< 10,12 % merkitty roskapostiksi) ja liputti suurimman osan oikeistolaisten ehdokassähköposteista roskapostiksi siirtäen ne roskapostikansioon (jopa 77,2 % merkitty roskapostiksi)”, tutkimuksessa todettiin.


  Viitteet
  1. https://shorty.fi/Pipq

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen