More

  Palestiinalaisia hukkui mereen yrittäessään saada pudotettua apua

  Ainakin seitsemän palestiinalaista on hukkunut sen jälkeen, kun he lähtivät uimaan yrittäessään päästä käsiksi mereen pudotettuun apuun.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.
  Sananvapaus on Ihmisoikeus - Vastusta kaikkia yrityksiä rajoittaa sitä.

  Ainakin seitsemän palestiinalaista on hukkunut sen jälkeen, kun he lähtivät uimaan Välimereen Gazan edustalla. Palestiinalaiset yrittivät päästä käsiksi sinne lentopudotettuun apuun, uutistoimisto AFP raportoi Gazan terveysministeriöön viitaten.

  Ainakin viisi muuta on edelleen kateissa vesillä, Palestiinan Wafa-uutistoimisto kertoi.

  He olivat satojen joukossa, jotka uivat mereen lähellä Gazan as-Sudaniya-rantaa maanantaina sen jälkeen, kun sinne oli pudotettu avustuspaketteja.

  ”Miksi ne, jotka toimittavat apua, eivät voi toimittaa sitä ylityspaikkojen kautta?” Muhammad Sobeih, yksi Gazan asukkaista, jotka menivät mereen hakemaan apua, kysyi. ”Ylityspaikat ovat turvallisempia ja helpompia.”

  Aiemmin tässä kuussa ainakin viisi palestiinalaista kuoli Pohjois-Gazan lentokoneesta pudotetun avustuspaketin johdosta, joka törmäsi heihin sen jälkeen, kun sen laskuvarjo ei avautunut, mikä lisäsi kritiikkiä avun toimitustapaa kohtaan.

  Kuuntele uutiset - VerkkoAudio - verkkomedia.org
  Lähde:AJ

  Uusimmat

  World News Network

  Kotimainen lyhytlinkkipalvelu SHORTY.fi

  Sinua voisi kiinnostaa myös