More

  Florida estää sosiaalisen median lapsilta kokonaan

  Floridan kuvernööri DeSantis allekirjoitti yhden maan tiukimmista alaikäisille suunnatusta sosiaalisen median kiellosta.

  Floridassa on yksi maan tiukimmista alaikäisten sosiaalisen median kielloista – jos se kestää odotetut oikeudelliset haasteet – Floridan kuvernöörin Ron DeSantisin maanantaina allekirjoittaman lain mukaan.

  Lakiehdotus kieltää sosiaalisen median tilit alle 14-vuotiailta ja vaatii vanhempien luvan 14- ja 15-vuotiailta. Sitä vesitettiin hieman DeSantisin veto-oikeudesta aiemmin tässä kuussa viikkoa ennen vuosittaisen parlamentaarisen istunnon päättymistä, muun muassa ikärajaa laskemalla.

  Uusi laki oli republikaanien puhemiehen Paul Rennerin tärkein lainsäädännöllinen prioriteetti. Se astuu voimaan 1. tammikuuta.

  ”Lasten aivojen vielä kehittyessä lapsi ei voi ymmärtää miten hänet imetään näihin riippuvuutta aiheuttaviin teknologioihin. Lapsi ei ymmärrä sen haittoja ja poistu sieltä, ja sen vuoksi meidän on puututtava asioihin heidän puolestaan”, Renner sanoi laskun allekirjoitustilaisuudessa, joka pidettiin Jacksonvillen koulussa.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen