More

  Ratsupoliisit ja vesitykit israelilaisia mielenosoittajia vastaan

  Kansa vaati pääministeri Netanyahun eroa ja panttivankien vapauttamista osoittaessaan tuhatpäin mieltä Israelin suurimmissa kaupungeissa 16.3.2024.

  Israelilaiset ovat vihaisia siitä, miten hallitus käsittelee Gazan sotaa ja sen epäonnistumisesta Gazassa pidettyjen israelilaisten vankien vapauttamisessa.

  Vaikka israelilaista Mossad-viraston päällikköä odotetaan tänään Qatariin tulitaukoneuvotteluihin, monilta israelilaisilta on loppumassa kärsivällisyys sodan suhteen nyt sen 163. päivänä.

  ”Haluamme tämän hallituksen ottavan meidät vakavasti ja eroavan. Maamme on ihmisiä varten eikä pientä diktaattoriryhmää varten, joka luulee olevansa maailman keskipiste, mielenosoittaja Guy Ginat sanoi.

  Toinen mielenosoittaja, Dana Milo, sanoi: ”Jokaisen Hamasin vankeudessa edelleen kärsivän siepatun takana on heidän rakkaansa, jotka eivät nuku, eivät syö eivätkä pysty hengittämään.”

  Mielenosoittajat syyttävät pääministeriä sotakabinetin kokouksen peruuttamisesta, jonka tarkoituksena oli saada mandaatti Israelin neuvotteluryhmälle. Netanyahun toimisto kiistää tämän sanoen kokoontuvansa sunnuntaina.

  Mielenosoittajat sanovat olevansa kyllästyneitä hallituksensa politiikkaan, joka ei ole onnistunut varmistamaan jäljellä olevien vankien vapauttamista.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen