More

  McDonald’s lähti Sri Lankasta huonon hygienian takia

  McDonald'sin ravintolat sulkeutuivat Sri Lankassa sen jälkeen, kun sopimus kumppanin kanssa päättyi, McDonald'sin lakimies sanoi.

  McDonald’s on päättänyt sopimuksen paikallisen kumppaninsa kanssa Sri Lankassa ja kaikki 12 myymälää maassa on suljettu, yhdysvaltalaisen yrityksen asianajaja sanoi sunnuntaina.

  ”Emoyhtiö päätti irtisanoa sopimuksen franchisingsaajan kanssa tavanomaisten ongelmien vuoksi”, sanoi Sanath Wijewardane, McDonald’sin asianajaja. ”McDonald’s ei toimi enää maassa. He saattavat kuitenkin päättää palata uuden franchising-yrittäjän kanssa.”

  Asianajaja sanoi, että sopimus peruttiin keskiviikkona, mutta ravintolat olivat jatkaneet toimintaansa muutaman päivän.

  Paikallisen kumppanin Abans:in tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta asiaa.

  Wijewardane kieltäytyi kuvailemasta ongelmia, mutta paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että McDonald’s haastoi Abansin oikeuteen huonon hygienian vuoksi.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen