More

  Kaupparyöstö Kuopiossa

  Kuopion Särkilahdessa ryöstettiin perjantaina 15.3.2024 K-Market teräasetta käyttäen. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneesta.

  Poliisi pyytää vihjeitä Kuopiossa 15.3.2024 tapahtuneeseen kaupparyöstöön.

  Kuopion Särkilahdessa ryöstettiin perjantaina 15.3.2024 K-Market teräasetta käyttäen. Ryöstö tapahtui alkuillasta klo 18.47, jolloin mieshenkilö tuli kauppaan ja käveli kassan luokse. Myyjä käveli tämän jälkeen kassapisteelle, jolloin mies uhkasi teräaseella ja vaati rahoja kassasta.

  Mies sai pienehkön summan käteistä, jonka jälkeen poistui kaupasta. Mies oli poistunut kaupan pihalta polkupyörällä Särkiniemen sillan suuntaan.

  Miehen tuntomerkkeinä mm. kapeat kasvot, vartaloltaan laiha, päässä musta pipo, punainen pitkä takki ja vaaleat housut.

  Tekoa tutkitaan törkeänä ryöstönä.

  Ilmoita tietosi tai vihjeet epäillyn tekijän henkilöllisyydestä sekä tapaukseen liittyvät muut havainnot Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0295 415 232.

  Ajankohtainen
  Ajankohtainen
  Ajankohtainen on kotimainen uutispalvelu, joka tarjoaa ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja analyyseja niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Pyrimme tuomaan lukijoillemme luotettavaa, objektiivista ja tasapuolista tietoa eri aihealueilta, olipa kyse sitten kansainvälisistä tai kotimaisista tapahtumista.

  Uusimmat

  Aiheeseen liittyen